Hjørundfjorden

Oppdag de majestetiske Sunnmørsalpene fra den storslåtte og 35 km lange Hjørundfjorden i Møre og Romsdal mellom Ålesund og Øye. Her reiser du gjennom urørt natur i et dramatisk, barskt, variert og historisk rikt fjordlandskap.
Hjørundfjord er omgitt av bratte fjell som stiger vertikalt opp fra fjorden med topper som strekker seg 1700 meter over havet. Fjorden deler Sunnmørsalpene i to, og det er små bygder på begge sidene av fjorden, noen uten veiforbindelse. Noen av disse bygdene er uforandret og har bevart sin ekthet, da båten var det eneste transportmidlet i hundrevis av år for menneskene som bodde her.

Fjordcruiset er en naturskjønn reise gjennom Sunnmørsalpene, mellom Ålesund og Øye, der du har mulighet til å gå ombord eller gå i land i Trandal. I senere år har Christian Gaard Bygdetun i Trandal blitt en av de mest spektakulære og mest besøke musikkfestivalene på Vestlandet. Kjente nasjonale og internasjonale artister som The Blues Brothers og Adam Douglas har blitt forført av det mektige landskapet og atmosfæren i Trandal, og kommer tilbake, år etter år.

Fjord Cruise Hjørundfjord er et ypperlig knutepunkt for å utforske regionen; enten du reiser til eller fra Geiranger, utforsker den vakre jugendstilbyen Ålesund eller sjekker inn for noen dager på det historiske og legendariske Øye Hotel Union. Rundt Øye kan du om sommeren utforske ruinene av undervannsgårder i Norangsdalen eller tilbringe late dager ved fjorden med fiskestang.

Klikk på linken for å bestille Fjord Cruise Hjørundfjord